L’Ateneu acompanya en la creació una cocteleria cooperativa a Manresa situada al local d’un dels primers pubs de la ciutat

//L’Ateneu acompanya en la creació una cocteleria cooperativa a Manresa situada al local d’un dels primers pubs de la ciutat

L’Ateneu acompanya en la creació una cocteleria cooperativa a Manresa situada al local d’un dels primers pubs de la ciutat

L’Ateneu acompanya en la creació una cocteleria cooperativa a Manresa situada al local d’un dels primers pubs de la ciutat

El 29 de juny passat obria a Manresa la cocteleria Umami Eclosion Cocktails, gestionat per una cooperativa de nova creació formada per Raquel Salas i Laura Marín, que en són les dues sòcies treballadores. La nova cooperativa ha rebut l’acompanyament des del principi de la seva creació de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Situada al carrer dels Arcs de Santa Llúcia, en un local emblemàtic que ja havia acollit un dels primers pubs oberts a la ciutat als anys vuitanta i a tocar del Pou de la Gallina, la cocteleria obre de dimecres a dissabte de les sis de la tarda i fins a la matinada.

Raquel Salas i Laura Marín van recórrer a l’Ateneu amb la idea de crear una empresa on totes dues poguessin participar en la gestió de forma igualitària. D’aquí que la fórmula cooperativa era la que s’adaptava més als seus desitjos. També compartien les ganes de treballar de cara al públic després d’anys d’experiència darrere les barres i fent atenció al client, ara però dissenyant un món propi de sensacions. «A Umami treballem amb els cinc sentits per sincronitzar còctels, cafès de disseny, música, ambients…», expliquen les dues sòcies de la cooperativa. En còctels la idea és oferir des dels clàssics a altres d’orginals, d’autor o més nous. «Volem arribar a tothom amb uns preus assequibles», afegeixen.

Les dues sòcies d’Umami

2018-07-10T19:01:29+00:00 10 juliol 2018|General|