La cooperativa, un model viable pel nostre negoci

/La cooperativa, un model viable pel nostre negoci
Carregant Esdeveniments

La cooperativa és un model viable i transformador a l’hora d’emprendre, crear i fer créixer una empresa. Les seves característiques -paper central de les persones, cooperació, arrelament al territori i compromís social- la fan especialment indicada en el context social i econòmic del segle XXI, ja que fa compatible l’efecte econòmic amb un impacte social positiu.

Per tal de facilitar el coneixement sobre les particularitats de les cooperatives de treball, conjuntament amb l’Ateneu cooperatiu de la Catalunya central, l’Agència de desenvolupament del Berguedà, ha programat aquesta sessió informativa grupal, on s’explicaran les principals característiques i filosofia d’aquesta manera d’emprendre en format col·lectiu.

En acabar la sessió, i tots aquells que ho desitgin rebran un assessorament individualitzat pel que fa a la creació de la seva cooperativa. El servei de creació d’empreses de l’Agència de desenvolupament, és un servei especialitzat en la creació d’aquesta forma jurídica, que fa més de deu anys que assessora i crea cooperatives en el territori, sent referent en l’àmbit de l’economia social del país.

Esperem que aquest recurs sigui d’utilitat i faciliti la creació de més empreses cooperatives, contribuint al desenvolupament d’un teixit empresarial més competitiu, sòlid i sostenible. Esperem les vostres inscripcions.