Acte sobre les cooperatives de serveis en l’activitat artesanal

//Acte sobre les cooperatives de serveis en l’activitat artesanal

Acte sobre les cooperatives de serveis en l’activitat artesanal

Acte sobre les cooperatives de serveis en l’activitat artesanal

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i el Consorci del Moianès organitzen el proper dilluns 25 de setembre un acte sobre les cooperatives de serveis com a model per reforçar i complementar l’activitat econòmica dels artesans. La xerrada anirà a càrrec de Mireia Franch, sòcia de la cooperativa Sambucus i exdirectora general d’Economia Cooperativa, Social i Autoocupació de la Generalitat. L’acte es farà a partir de les 7 de la tarda a Can Carner, al número 11-13 del carrer de les Joies de Moià. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

2017-09-15T12:38:39+01:00 15 setembre 2017|General|