Xerrada sobre consum responsable i economia social a la Fira de Sant Miquel de Santpedor

//Xerrada sobre consum responsable i economia social a la Fira de Sant Miquel de Santpedor

Xerrada sobre consum responsable i economia social a la Fira de Sant Miquel de Santpedor

Xerrada sobre consum responsable i economia social a la Fira de Sant Miquel de Santpedor

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central participa aquesta setmana a la Fira de Sant Miquel de Santpedor. Aquest dimecres, dia 20, hi organitzem conjuntament amb l’Ajuntament una xerrada sobre «El consum responsable i l’economia social». Serà a les 7 de la tarda a la capella de Sant Andreu (plaça Gran, 1). Abans hi haurem fet una roda de premsa on presentarem el Mapa de l’Economia Social i Solidària de la Catalunya Central. I diumenge, dia central de la fira, hi serem tot el dia amb un estand. Al matí, hi farem una activitat adreçada a tota aquella persona o entitat que vulgui desconnectar-se del capitalisme i vulgui instal·lar-se a l’economia social i solidària. Ho farem de la mà de les cooperatives Som Energia, L’Arç i Fiare, que informaran i facilitaran fer el canvi en tot allò relacionat amb l’energia, les assegurances i la banca. També tindrem informació sobre Eticom, cooperativa ètica de telecomunicacions.

2017-09-19T16:09:48+01:00 19 setembre 2017|Actes|