Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives

//Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives

Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives

Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives

¿Us heu plantejat en un sol matí començar a fer els passos per desconnectar-vos del capitalisme, de les companyies de serveis i financeres de tota la vida, que posen el lucre per davant de les necessitats de la ciutadania, i començar a instal·lar-vos les alternatives, aquelles que des d’una gestió cooperativa primen el bon servei al benefici econòmic? Diumenge al matí teniu l’ocasió de fer-ho a l’activitat «Desconnecta’t del capitalisme, instal·la’t les alternatives» que farem a l’espai de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central a la Fira de Sant Miquel de Santpedor.

El nostre espai serà al carrer del Vall. Hi serem tot el dia, però entre 10 del matí i 2 del migdia serà quan hi tindrem representants de Som Energia, Fiare i Arç Cooperativa, a més d’informació de Som Connexió, que us podran informar i assessorar del que heu de fer -tot molt més fàcil del que pot semblar- per passar-vos al consum responsable en els àmbits de l’energia, les finances, les assegurances i la telefonia i les telecomunicacions. Us hi esperem!

2017-09-22T18:01:36+01:00 22 setembre 2017|Actes|