Bona acollida de la sessió de cooperativisme per a artesans

//Bona acollida de la sessió de cooperativisme per a artesans

Bona acollida de la sessió de cooperativisme per a artesans

Bona acollida de la sessió de cooperativisme per a artesans

El mal temps no ha impedit una molt bona acollida de la sessió de cooperativisme de servei per a artesans que hem fet aquest dilluns, dia 25, a Can Carner, a Moià, en un acte coorganitzat amb el Consorci del Moianès. Fins a nou persones han participat activament en l’acte, i unes tantes altres s’havien excusat però havien mostrat el seu interès pel tema. Tothom qui estigui interessat en rebre informació sobre cooperatives de serveis, siguin d’artesans o d’altres professions artístiques o liberals, pot adreçar-se a l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. La sessió d’avui a Moià ha anat a càrrec de Mireia Franch, sòcia de la cooperativa Sambucus i exdirectora general d’Economia Cooperativa, Social i Autoocupació de la Generalitat.

2017-09-25T19:03:19+01:00 25 setembre 2017|General|