Formació a les escoles de Castellterçol i Collsuspina

//Formació a les escoles de Castellterçol i Collsuspina

Formació a les escoles de Castellterçol i Collsuspina

Un moment de la classe a l’escola de Collsuspina

La classe a l’institut escola Ramona Calvet de Castellterçol

Formació a les escoles de Castellterçol i Collsuspina

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central vam ser dilluns passat, dia 30 d’octubre, a l’escola de Collsuspina i a l’institut escola Ramona Calvet de Castellterçol fent una formació en el marc del projecte CUEME. En concret, la classe es va impartir entre els alumnes de 3r, 4t i 5è de Primària de l’escola de Collsuspina, i entre els de 5è de la de Castellterçol. El programa CUEME, impulsat des de la Diputació, pretén portar l’esperit de l’emprenedoria col·lectiva a les escoles del país. Entre altres activitats, els alumnes formen una cooperativa, prèvia formació en cooperativisme, que és el que han rebut aquesta setmana de part de l’Ateneu.

2017-11-02T16:50:52+01:00 2 novembre 2017|General|