Debat sobre models d’organització territorial i democràcia participativa

//Debat sobre models d’organització territorial i democràcia participativa

Debat sobre models d’organització territorial i democràcia participativa

Debat sobre models d’organització territorial i democràcia participativa

  • Serà l’acte que tancarà la 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central d’aquest any 2018
  • Es fa aquest dijous 31 de maig a l’Ateneu Les Bases en el marc de la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Manresa

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza aquest dijous 31 de maig a la tarda a Manresa la segona trobada de la seva Taula Territorial. Hi participaran representants de les entitats i administracions que donen suport a l’Ateneu en la seva tasca de foment del cooperativisme. A la trobada, que es farà a l’Ateneu Les Bases, s’hi farà una repassada del funcionament de l’Ateneu i es posarà a debat per on ha d’anar en el futur aquest tipus d’organitzacions.

La trobada es clourà a 2/4 de 7 del vespre amb un acte públic sobre «Models d’organització territorial i democràcia participativa». La taula girarà entorn a les aportacions que hi farà Santi López Villa, consultor i assessor de models de governança, democràcia participativa i desenvolupament local. L’acompanyaran Cristina Cruz, regidora d’Ocupació i Emprenedoria i de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Manresa; Alba Rojas, coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, i representants de l’Agència de Desenvolupament Solsona-Cardona, amb la qual López Villa també ha col·laborat.

2018-05-30T22:36:48+01:00 30 maig 2018|General|