Les presentacions de la jornada sobre habitatge cooperatiu de Vic

//Les presentacions de la jornada sobre habitatge cooperatiu de Vic

Les presentacions de la jornada sobre habitatge cooperatiu de Vic

Les presentacions de la jornada sobre habitatge cooperatiu de Vic

Una de les sessions de la jornada del dia 15 a Vic

El dia 15 de juny va fer-se a Vic la primera Jornada d’Economia Social, que aquest any va estar dedicada monogràficament a l’habitatge cooperatiu. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Vic amb la complicitat de Creacció (l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement), alTERna’t (Mostra d’Economia Social i Solidària d’Osona), la Diputació de Barcelona i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, va incloure activitats lúdiques adreçades a les famílies, un dinar a càrrec de la cooperativa Sambucus i sessions de debat, amb participació d’experts en habitatge cooperatiu. S’hi van poder conèixer casos d’èxit d’indrets com Dinamarca, el País Basc i Catalunya i es s’hi va presentar un estudi sobre habitatge cooperatiu a casa nostra que ha estat elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Poden recuperar-se les pesentacions que es van fer en la jornada en els següents enllaços:

2019-06-22T21:38:09+01:00 22 juny 2019|General|