Nou itinerari formatiu sobre creació de cooperatives

//Nou itinerari formatiu sobre creació de cooperatives

Nou itinerari formatiu sobre creació de cooperatives

Nou itinerari formatiu sobre creació de cooperatives

En aquesta primera edició es farà durant el mes de març a la comarca de l’Anoia

El proper dia 3 de març l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central posa en marxa un nou itinerari formatiu: «Eines per crear la nostra cooperativa», que constarà de 6 sessions repartides durant tot el mes de març. Les 4 primeres sessions van dirigides a persones que volen posar en marxa un projecte cooperatiu o consolidar-lo,  i les 2 darreres, dedicades específicament a finançament participatiu, estan obertes també a persones que ja tinguin engegat el seu projecte.
L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest formulari. Us podeu inscriure a tot el curs o podeu escollir les sessions que més us interessin. Les sessions durant aquest mes de març es faran de 15:30 a 18:30 al Consell Comarcal de l’Anoia, a la plaça Sant Miquel, 5, d’Igualada. Més endavant, està previst fer-ne també en altres comarques de la Catalunya Central.

2020-02-19T20:49:40+01:00 19 febrer 2020|General|