Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

//Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

Des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius aquests dies estem treballant per fer arribar la informació de les mesures que es van adoptant per a fer front a aquest moment de confinament degut a la pandèmia del Covid-19 i les seves afectacions econòmiques i socials.

Per aquest motiu, elaborem un document de recull de les mesures que es van publicant i que n’anem tenint coneixement, conscients que la situació és canviant i que hi ha mesures específiques que encara s’estan treballant i que no han vist la llum. És per això que aquest document serà viu i per tant, procurarem anar-lo actualitzant.

Podeu consultar el document complet en aquest enllaç.

També es pot trobar informació actualitzada sobre el tema en aquest altre enllaç de la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

 

2020-04-08T12:17:26+01:00 19 març 2020|General|