Revitalitzar els pobles i micropobles a través de l’economia solidària

//Revitalitzar els pobles i micropobles a través de l’economia solidària

Revitalitzar els pobles i micropobles a través de l’economia solidària

Jornada sobre «Revitalitzar els pobles i micropobles a través de projectes d’economia social i solidària»

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central va organitzar el 2 de juny passat una jornada sobre «Revitalitzar els pobles i micropobles a través de projectes d’economia social i solidària». La jornada, que va ser online, va comptar amb la participació de Sebastià Mata, de l’Associació de Micropobles de Catalunya, i de representants de tres municipis petits de la Catalunya Central on, amb l’acompanyament de l’Ateneu, en els últims mesos s’han impulsat projectes interessants d’economia solidària.

En concret, Ignasi Ripoll, de l’Ajuntament de Saldes, va explicar l’experiència de la Cooperativa Energètica del Pedraforca; Albert Güell, de l’Ajuntament de Sobremunt, el del restaurant cooperatiu La Roca Gastrocoop Natural, i Elena Perera, de l’Ajuntament de Collsuspina, el de la Cooperativa Juvenil de Collsuspina.

2021-06-07T13:07:54+01:00 7 juny 2021|General|