Formacions transversals per a cooperatives i associacions

/, Tallers/Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Des del maig fins a l’octubre, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central proposa 14 sessions formatives sobre comunicació, finances, subvencions, intercooperació, gestió del temps i comercialització. Es tracta de cursos gratuïts en format presencial i virtual. Els dos primers, sobre comunicació corporativa i xarxes socials, s’impartiran de manera presencial i tindran una durada de tres hores (16:00-19:00).

Per més informació i inscripcions, cal visitar la pàgina web de serveis de l’Ateneu.

2022-05-04T18:02:40+01:00 4 maig 2022|General, Tallers|