Formacions transversals per a cooperatives i associacions

/, Tallers/Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Formacions transversals per a cooperatives i associacions

Des del maig fins a l’octubre, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central proposa 14 sessions formatives sobre comunicació, finances, subvencions, intercooperació, gestió del temps i comercialització. Es tracta de cursos gratuïts en format presencial i virtual. Per veure la oferta formativa i per formalitzar les inscripcions es pot visitar el següent enllaç: ja.cat/formacionscoop

L’Ateneu dona a conèixer l’economia social perquè estem convençudes que és una molt bona fórmula per generar empreses transformadores, compromeses amb el territori i amb les persones a través de jornades, tallers i formacions.

Després d’haver tractat la comunicació, l’ús de xarxes socials i nocions bàsiques de finances, les properes formacions tractaran sobre subvencions, intercooperació, gestió del temps i possibles clients.

Per més informació i inscripcions, cal visitar la pàgina web de serveis de l’Ateneu.

2022-06-21T08:23:54+01:00 4 maig 2022|General, Tallers|