Sessions informatives sobre comunitats energètiques i cooperatives de consum

/, Notícies, Tallers/Sessions informatives sobre comunitats energètiques i cooperatives de consum

Sessions informatives sobre comunitats energètiques i cooperatives de consum

Sessions informatives sobre comunitats energètiques i cooperatives de consum

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central engega unes sessions informatives sobre comunitats energètiques i cooperatives de consum. Les càpsules estan dirigides a persones interessades en crear futures cooperatives o incorporar-se a cooperatives existents com a persones sòcies i a membres o futures candidates a entrar a consells rectors.

Els cursos gratuïts amb inscripció prèvia a l’enllaç ja.cat/formacionscoop. Alguns són en format online i d’altres en format presencial a diversos indrets d’Osona (consulteu els llocs al següent cartell).

2022-05-31T10:08:48+01:00 12 maig 2022|General, Notícies, Tallers|