L’alimentació agroecològica és un privilegi?

/, General/L’alimentació agroecològica és un privilegi?

L’alimentació agroecològica és un privilegi?

L’alimentació agroecològica és un privilegi?

El Cercle Agroalimentari de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza una jornada dins de la Festa del Tomàquet amb el títol ‘L’alimentació agroecològica és un privilegi?’. Es basarà en la presentació i valoració de l’informe ‘Mapatge sobre el preu i valor dels aliments a Catalunya’ a càrrec de Gustavo Duch. La xerrada tindrà lloc el dimecres 20 de juliol de 10 a 12h en format online i les inscripcions es poden fer a través del web d’inscripcions de l’Ateneu.

Duch, que és autor d’una desena de llibres sobre sobirania alimentària i altres temes relacionats amb l’agroecologia i els sabers de les comunitats camperoles, forma part de la cooperativa El Pa Sencer, és coordinador de la revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i és professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

2022-06-28T12:03:45+01:00 28 juny 2022|Actes, General|