Més gestories amb el segell!

//Més gestories amb el segell!

Més gestories amb el segell!

Les gestories cooperatives de Vic Guanya Temps i Aurora Coop, la gestoria Mas de Solsona, l’assessoria Garvi de la Pobla de Lillet, Consultoria Sensus, Farrés-Solé Economistes (Manresa) i Gasull Fintech (Figueres-Barcelona) han renovat el Segell Aquí Assessorem l’Economia Social. El segell acredita a les assessories i gestories que han seguit una formació específica en economia social i solidària organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

La formació permet a les empreses prescriptores assolir una especialització en l’acompanyament i l’assessorament de projectes cooperatius i d’economia social i solidària. El segell acredita que el despatx que el té coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i treballa en xarxa amb el moviment cooperatiu i les administracions públiques.

2022-06-28T12:16:31+01:00 28 juny 2022|General|