Acompanyaments

//Acompanyaments
Acompanyaments 2022-06-07T10:51:12+01:00

Acompanyaments a la constitució i la consolidació

El recolzament als projectes és la clau per a la seva consolidació. Oferim acompanyament personalitzat i ajustat a les necessitats de l’equip emprenedor o l’organització per a:

  • La identificació de la formula jurídica de l’economia social. Cada organització és un món,  és important conèixer que hi ha diferents tipus de cooperatives i hi ha especificacions per cada una a nivell legal, per tant s’ha d’estudiar cada cas i escollir la fórmula que més s’escaigui a cadascú.
  • La constitució d’empreses de l’economia social. La constitució d’una cooperativa és senzilla però hi ha temes tècnics que requereixen d’expertesa i coneixements tècnics. Amb això et podem ajudar.
  • La consolidació i creixement. Per transformar a llarg termini i crear ocupació de qualitat necessitem organitzacions fortes i sostenibles. Un cop constituïts seguim recolzant-vos per assolir-ho.
  • L’establiment de xarxes territorials. Som un agent format per sis cooperatives, que treballem i col·laborem amb diferents entitats del territori i formem, junt amb la resta d’Ateneus, la xarxa d’Ateneus cooperatius de Catalunya.
  • La derivació a recursos per les empreses. Existeixen recursos tècnics i financers dels que podeu disposar per a desenvolupar la vostra iniciativa. Us en podem informar.

Si teniu un projecte i voleu el nostre recolzament especialitzat contacteu-nos o visiteu-nos aquí.

Acompanyaments a la transformació o de relleu

Sovint, no tot es crea de zero. La cooperativa és una molt bona fórmula per a repensar o donar continuïtat a un projecte format per autònoms o amb altres fórmules empresarials com societats limitades, SCP o associacions. També en el cas d’empreses que estan en risc de tancament per jubilació, per exemple. Contacta’ns aquí i et podem informar sobre les possibilitats que existeixen.